Overraskelsen var det fede netværk

32-årige Deepa Daniels er Product Manager hos Zendesk og samtidig ny deltager på DTU’s Executive MBA - også kaldet Master in Management of Technology. DTU’s Executive MBA er Nordens førende MBA inden for innovation, værdiskabelse og personlig ledelse og prioriterer værdiskabelse over administration.

Deepa Daniels var gennem flere overvejelser før hun valgte netop DTU’s Executive MBA-uddannelse, men det var uddannelsens teknologiske tilgang til forretningen, der gjorde udslaget for hende.

”Jeg arbejder i en højteknologisk og international virksomhed, og DTU’s MBA har fokus på teknologi og innovation, som jeg brænder for. Derudover føltes også bare som den rigtige match for mig: Indstillingen og tonen var mere uformel og passede mig bedre end andre muligheder jeg overvejede”, fortæller Deepa Daniels.

Deepa Daniels arbejdsgiver, Zendesks hovedkontor ligger i San Francisco. Virksomheden blev oprindeligt grundlagt i København i 2007, og har nu over 1.700 ansatte og tjener 100.000 betalte kunder i 150 lande og territorier. Zendesk bygger software til at hjælpe virksomheder med at forbedre kunderelationer gennem højere kundeengagement og bedre kundeindsigt.

Om DTU’s
Executive MBA

  • DTU’s Executive MBA, også kaldet Master in Management of Technology, er Nordens førende MBA indenfor innovation, værdiskabelse og personlig ledelse.
  • Uddannelsen tager 21 måneder. Undervisningen foregår på DTU Business i Lyngby hver anden fredag og lørdag.
  • Forløbet inkluderer to internationale studieture, bl.a. et intensivt studie ophold på UC Berkeley i Californien.
  • Ny rangliste viser, at DTU er blandt de mest innovative universiteter i verden.
  • Uddannelsen er akkrediteret af AMBA. Akkrediteringen understreger programmets høje kvalitet og de fordele, det giver deltagerne og deres virksomheder.
  • Adgangskrav: Min. tre års erhvervserfaring, bachelor el. tilsvarende samt ledelseserfaring.
  • Pris: 350.000 kr. betalt over fire semestre.

Læs mere på

www.business.dtu.dk/mmt

”Man kan godt blive lidt forpustet af det tempo, som teknologien i dag udvikler sig – og min jobmæssige kontinuerlige udfordring er at sikre, at vores produkt forbliver konkurrencedygtigt - og at vores innovation forbliver relevant og værdifuld. Hvordan kan vi bruge vores folk og teknologi til at skabe stor værdi for vores kunder med stadigt skiftende behov, siger Deepa Daniels og fortsætter:

”Jeg tror ikke, at der er noget simpelt svar på den udfordring, men jeg er overbevist om, at jeg med min MBA vil komme til at se på dette problem gennem mange vinkler og linser - og jeg vil erhverve mig en værktøjskasse til fremtidig brug som er helt uundværlig”.

Deepa Daniels har studeret Disruptive Strategy på Harvard Business School og har en Master of Business Administration i kommunikation. DTU Business (der udbyder DTU’s Executive MBA) har haft fornøjelsen af hende siden midten af august og indtil videre har uddannelsen ikke skuffet hende.

”Mine medstuderende er den hidtil bedste overraskelse. Når du ansøger om programmet og går gennem interviewprocessen, har du ikke nogen ide om, hvem der ellers kommer til at være i klassen. At mødes med de andre deltagere og lære af deres virksomheder og udfordringer giver en stor værdi”, fastslår Deepa Daniels.

DTU’s Executive MBA er netop kendt for at skabe nogle af landets mest attraktive netværk, der kan hjælpe ledere til at skabe resultater og slår netop på at bryde med den traditionelle MBA, som har et betydeligt islæt af administrative discipliner.

De involverede virksomheder får direkte udbytte af deres medarbejderes MBA-forløb på DTU Business. Langt størstedelen af de projekter, som deltagerne arbejder med, ender med at blive realiseret i de virksomheder, som de kommer fra – og dermed bliver omkostningen til MBA’en nemt tjent ind igen.

Hvis du er interesseret i mere info om DTU’s Executive MBA, kan du kontakte programchef Peter Arbs på parbs@business.dtu.dk eller gå til www.business.dtu.dk